FOTO/ Partidul ȘOR anunță regim non-stop de protest: Instaurează „orășelul schimbării” în fața Parlamentului și Președinției, și plasează corturi

18 septembrie 2022, 16:49 Politică 542
Partidul ȘOR instalează corturi în fața instituțiilor statului.  Sursa: captură video/privesc.eu

Partidul ȘOR, care a organizat astăzi, 18 septembrie, o manifestație în centrul capitalei și a adus organizat mii de cetățeni cu autobuze și autocare, au anunțat protest non-stop „până actualul regim va demisiona” și instaurează „orășelul schimbării” în fața Parlamentului și Președinției.

În timpul protestului, Dinu Țurcanu, cel care conduce de fiecare dată manifestațiile Partidului ȘOR, a îndemnat oamenii prezenți să-și scoată corturile și să le stabilească în fața instituțiilor statului.

„Ne-am adunat astăzi aici pentru a ne asuma viitorul acestei țări. Poporul Republicii Moldova, care i-a pus în funcții pe cei din PAS, are tot dreptul să le ceară socoteală. Bătaia de joc la care suntem supuși non-stop a luat sfârșit. Republica Moldova este în moarte clinică, iar cei care o vor resuscita sunt oamenii, care au venit astăzi aici. Moldova își va recăpăta demnitatea. Avem o singură condiție: Jos Maia Sandu! Avem dreptul constituțional de a ne exprima liber. Am anunțat din timp autoritățile competente că protestul de astăzi este unul pașnic, fără violențe! Republica Moldova este capturat, iar uzurparea puterii în stat este o încălcare penală, pentru care actuala guvernare va fi trasă la răspundere. Deschidem astăzi „orașul schimbării”, aici, în fața Președinției și Parlamentului”, a declarat Dinu Țurcanu.

Așa-zisul primar al „orășelului schimbării” a fost desemnat Radu Bușilă, primar al comunei Piatra.

Deși reprezentantul ȘOR Dinu Țurcanu a rugat „ca cei care și-au luat de acasă corturi să le instaleze”, se poate observa că toate sunt identice - de același model și culori.

Organizatorii manifestației au declarat că „orășelul schimbării” va activa până actuala conducere a statului nu va demisiona și vor fi organizate alegeri noi parlamentare și prezidențiale. În acest sens a fost aprobată și o rezoluție.Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media