Un cuplu a încercat să transporte ilegal din Chișinău spre Londra peste 500 de pachete de țigări

28 noiembrie 2022, 09:39 Societate 231
Țigări, control.  Sursa: Serviciul Vamal

Un cuplu a încercat să transporte ilegal din Chișinău spre Londra peste 500 de pachete de țăgări. Cazurile au fost înregistrate ieri, 27 noiembrie 2022, în cadrul controlului de specialitate al pasagerilor de la ruta Chișinău - Londra.

În primul caz, în bagajul unui bărbat în vârstă de 27 de ani, cu dublă cetățenie (MD/RO), au fost depistate 260 pachete de țigări, nedeclarate organului vamal.

În al doilea caz, în bagajul unei tinere de 25 de ani, la fel cu dublă cetățenie (MD/RO), au fost depistate 250 pachete de țigări, nedeclarate organului vamal.

De menționat, că persoanele documentate sunt un cuplu, ce intenționa să transporte ilicit produsele de tutungerie la Londra.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media