Un cuplu a încercat să transporte ilegal din Chișinău spre Londra peste 500 de pachete de țigări

28 noiembrie 2022, 09:39 Societate 126
Țigări, control.  Sursa: Serviciul Vamal

Un cuplu a încercat să transporte ilegal din Chișinău spre Londra peste 500 de pachete de țăgări. Cazurile au fost înregistrate ieri, 27 noiembrie 2022, în cadrul controlului de specialitate al pasagerilor de la ruta Chișinău - Londra.

În primul caz, în bagajul unui bărbat în vârstă de 27 de ani, cu dublă cetățenie (MD/RO), au fost depistate 260 pachete de țigări, nedeclarate organului vamal.

În al doilea caz, în bagajul unei tinere de 25 de ani, la fel cu dublă cetățenie (MD/RO), au fost depistate 250 pachete de țigări, nedeclarate organului vamal.

De menționat, că persoanele documentate sunt un cuplu, ce intenționa să transporte ilicit produsele de tutungerie la Londra.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media