Un pasager de pe cursa Istanbul-Chișinău a pus pe jar organele de forță: Un utilaj special, atribuit drept „dispozitiv explozibil”

23 septembrie 2022, 12:40 Societate 260
Aeroportul Internațional Chisinau, AIC.  Sursa: Replica Media
Forțele de ordine au fost în alertă, astăzi, după ce un utilaj special ce aparținea unui pasager de pe cursa Istanbul-Chișinău a fost atribuit drept obiect explozibil.

„Astăzi, Centrul Tehnico - Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, a fost sesizat de Inspectoratul General de Frontieră despre prezența unui obiect suspect la bordul unei aeronave de pe cursa Istanbul-Chișinău ce se află la sol pe Aeroport.

Ca urmare a verificării, obiectul nu este un dispozitiv explozibil, acesta fiind un utilaj special al unei persoane”, a comunicat pentru Replica Media ofițera de presă a IGP, Mariana Bețivu.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media