Un tractor și un microbuz de rută, cu 10 pasageri la bord, s-au ciocnit la Căușeni. Ce spune Poliția

23 septembrie 2022, 14:43 Societate 108
Accident la Ciuflești.  Sursa: IP Căușeni

Un microbuz cu 10 pasageri la bord s-a ciocnit cu un tractor în apropiere de localitatea Ciuflești din raionul Căușeni. Preliminar, polițiștii au stabilit că șoferul tractorului nu a respectat regulile de circulație și, ieșind cu vehiculul de pe drum secundar, a fost lovit lateral de micrubuz care se deplasa regulamentar.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, Mariana Didenco, impactul s-a produs vineri, 23 septembrie. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 12:30.

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea celor doi șoferi - un bărbat de 52 de ani care conducea tractorul de model MTZ și celălalt de 43 de ani, care era la volanului microbuzului de rută.

„Preliminar bărbatul de 52 ani, conducând tractorul de model „MTZ”, nu a respectat prevederile RCR, nu a cedat trecerea, tamponându-se lateral cu microbuzul de rută de model „Mercedes” condus de un bărbat de 43 ani care se deplasa regulamentar”, a declarat Mariana Didenco.

Ofițera de presă a precizat că în microbuz se aflau 10 pasageri, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați alcoolscopic și s-a constatat că niciunul dintr ei nu a consumat alcool.

Pe caz este inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății
Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media