Unui cetățean al Indiei i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova după ce la vamă a prezentat un act falsificat

15 septembrie 2022, 09:41 Justiție 119
Unui cetățean al Indiei i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova.  Sursa: border.gov.md

Unui cetățean al Indiei i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova după ce la punctul de trecere a frontierei a prezentat un act emis de autoritățile ucrainene care s-a dovedit a fi fals.

Potrivit IGPF, în data de 14 septembrie 2022, ora 21:20, la cabina de control al documentelor, printre călătorii sosiți în Moldova cu ruta „Istanbul- Chișinău” s-a prezentat un cetățean al Indiei, în vârstă de 25 de ani.

Ca urmare a intervievării privind scopul și itinerarul călătoriei, persoana a înmânat la control un permis de ședere permanent, care ar fi eliberat de către autoritățile din Ucraina.

La verificarea amănunțită a documentului, polițiștii de frontieră au constatat că este unul falsificat.

Permisul a fost ridicat și transmis pentru expertiză către laboratorul criminalistic al IGPF, iar persoanei i-a fost refuzată intrarea în țară.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media