Accident fatal la Fălești. Un bărbat a decedat după ce s-a izbit cu motocicleta într-un copac

8 august 2022, 12:20 Societate 202
Accident ruier.  Sursa: Poliția RM
Accident fatal în satul Pietrosu din Fălești. Un tânăr de 32 de ani conducând o motocicletă cu ataș de model MT, a pierdut controlul ghidonului și a ajuns într-un copac.

Potrivit oamenilor legii, poliția din Fălești a fost sesizată în această dimineață în jurul orei 07.25 de către un trecător, care a comunicat că la ieșire din localitatea Pietrosu, raionul Fălești a observat o motocicletă avariată și în preajmă se află o persoană, posibil decedată.

Ajunși la fața locului, în urma audierilor martorilor, preliminar polițiștii au stabilit că la 7 august curent, în jurul orei 20.30 conducătorul motocicletei MT, în vârstă de 32 de ani, locuitor al satului Pietrosu, având ca pasager un alt consătean de 52 de ani se deplasau pe traseul din localitate, ajungând în curbă, a pierdut controlul ghidonului tamponându-se într-un copac.

În urma impactului conducătorul vehiculului a decedat pe loc, iar pasagerul a părăsit locul accidentului rutier.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili dacă conducătorul motocicletei s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Polițiștii mai menționează că vehiculul implicat în accident nu era înregistrat corespunzător, iar conducătorul acestuia anterior a fost documentat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, dar și pentru alte încălcări admise în traficul rutier.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media