Varianta finală a blanchetelor de documente ce urmează a fi livrate R. Moldova, aprobată în cadrul vizitei delegației ASP în Polonia

19 august 2022, 18:59 Societate 136
pașaport biometric.  Sursa: Replica Media

Agenția Servicii Publice (ASP), în perioada septembrie-octombrie 2022, va migra către alt sistem de personalizare a datelor, urmând să treacă la o nouă tehnologie de perfectare a documentelor pe suport de policarbonat.

În acest context, reprezentanții instituției au efectuat o vizită de lucru în Polonia, la compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych”, controlată de Trezoreria Poloniei. Compania „PWPW”, specializată în producerea hârtiilor de valoare, a fost desemnată câștigătoare a licitației de procurare a blanchetelor utilizate la perfectarea actelor.

În cadrul vizitei, reprezentanții ASP au aprobat varianta finală a blanchetelor de documente ce urmează a fi livrate (pagina interioară de date a pașaportului pe suport de policarbonat cu cip integrat; cartelele de policarbonat de format ID1).

Amintim că la 13 mai, Agenția Servicii Publice a semnat un contract de achiziționare a blanchetelor cu compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych” pentru livrarea a 3 milioane de blanchete, dintre care, aproximativ 1,5 milioane sunt blanchete de paşapoarte, circa 1 milion sunt blanchete de tip card ID1 pe suport de policarbonat pentru buletine de identitate, restul circa 500 mii – pentru alte tipuri de documente confecționate de agenție (permise de conducere, certificate de înmatriculare).
Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media