Locurile unde vor staționa cele două puncte mobile, destinate pentru vaccinarea anti-COVID-19 a populației municipiului Chișinău

22 noiembrie 2021, 09:31 Societate 34
puncte mobile.  Sursa: Chișinău.md

Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 22 noiembrie 2021, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Rîșcani, str. Miron Costin, Complex Memorial ,,Feciorilor Patriei Sf. Amintire”, iar autobuzul se va deplasa în comuna Trușeni, str. Ștefan cel Mare 1, adiacent Centrul Comercial ,,Zurzulea”.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii noiembrie, a.c.

Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

De la începutul campaniei de vaccinare, au fost administrate 1 590 771.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media