Ludovic Orban, despre noul partid al lui Ion Ceban: „Își dă jos haina de lup și își îmbracă haina pro-europeană”

25 ianuarie 2023, 21:37 Societate 192
Ludovic Orban și Ion Ceban.  Sursa: Colaj Foto

Fostul premier al României Ludovic Orban s-a expus pe marginea imaginii primarului capitalei Ion Ceban și a partidului acestuia. Potrivit fostului prim-ministru, manevrele edilului nu sunt decât un joc politic al rușilor „deghizat în haine pro-europene”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, de la postul de televiziune Jurnal TV.

„Eu nu înțeleg cum este posibil ca președintele PSD (Marcel Ciolacu) să îl susțină pe Ion Ceban, care este practic candidatul la primăriei al socialiștilor, al partidului rusesc. Acum își dă jos haina de lup și își îmbracă haina pro-europeană. Nu înțeleg cum poți să fii atât de (...). Ești ori prost, ori ești ticălos, ca să poți să dai orice urmă de gir unei astfel de entități, în condițiile foarte clare care știm cine este Ion Ceban. Și cum a ajuns primar și cum a ajuns de fapt la un nivel de nototrietate”, a declarat Ludovic Orban.

Totodată, întrebat de ce în politica românească lipsesc tot mai mult lideri carismatici care să adune lume în jurul lor, fostul premier l-a menționat pe Vladimir Plahotniuc, precum acesta ar fi avut putere de influență chiar și pe arena politică de peste Prut.

„În România, aproape toți mergeau pe mâna lui Plahotniuc, să ne aducem aminte. Și astăzi, de exemplu eu nu am încredere în PSD și de atitudinea lor”, a conchis fostul prim-ministru.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media