ULTIMA ORĂ/ Energia electrică se ieftinește. Noile tarife aprobate de către ANRE

8 decembrie 2022, 17:11 Societate 263
energie electrică.  Sursa: Replica Media

Astăzi, 8 decembrie 2022, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a examinat și aprobat, în ședință publică extraordinară, prețurile reglementate pentru energia electrică furnizată de furnizorii serviciului universal și de ultimă opțiune.

Astfel, consumatorii finali vor achita următoarele tarife:

-consumatorii „Premier Energy” S.R.L. vor achita 4,62 lei/kWh, cu circa 1 leu și 29 de bani mai puțin decât tariful actual.

-consumatorii Societății „Furnizarea Energiei Electrice Nord” (FEE Nord) vor achita 4,65 lei/ kWh, adică cu 95 de bani mai puțin decât tariful în vigoare.

Conform prevederilor aprobate, prețurile reglementate pentru furnizarea energiei electrice, care au fost aprobate în ședința de azi vor fi aplicate începând cu data de 8 decembrie 2022.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media