320 de tone de material antiderapant a fost împrăștiat noaptea trecută pe străzile din Chișinău

6 decembrie 2022, 14:12 Societate 314
Intervenția serviciilor municipale.  Sursa: chisinau.md

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul nopții trecute serviciile municipale de întreținere a drumurilor au intervenit prin activități de patrulare, de deszăpezire și de combatere a poleiului pe arterele de circulație din oraș, cu antrenarea a 22 de autospeciale ale Î.M. Regia „Exdrupo" și împrăștierea a 320 tone de material antiderapant.

De asemenea, Regia locativ-comunală a intervenit pe trotuare, în intercartiere și în stațiile de așteptare a transportului public, cu implicarea a 29 de unități de tehnică cu sărărițe (AVANT, HACO, tractoare), fiind presărată o cantitate de 94,5 tone de material antiderapant. În lucrările menționate au fost implicați și 73 de muncitori din cadrul Regiei locativ-comunale și 14 lucrători ai APLP Ciocana.

Totodată, în lucrările de combatere a poleiului au fost implicate toate cele 23 de ÎMGFL-uri, cu peste 200 de muncitori, fiind împrăștiată cca 1,5 tone de antiderapant.

Angajații ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" au intervenit în parcuri și scuaruri, 20 de persoane, fiind împrăștiate 0,5 tone de sare tehnică. De asemenea, au fost implicate utilaje AVANT cu împrăștietoare.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media