320 de tone de material antiderapant a fost împrăștiat noaptea trecută pe străzile din Chișinău

6 decembrie 2022, 14:12 Societate 219
Intervenția serviciilor municipale.  Sursa: chisinau.md

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul nopții trecute serviciile municipale de întreținere a drumurilor au intervenit prin activități de patrulare, de deszăpezire și de combatere a poleiului pe arterele de circulație din oraș, cu antrenarea a 22 de autospeciale ale Î.M. Regia „Exdrupo" și împrăștierea a 320 tone de material antiderapant.

De asemenea, Regia locativ-comunală a intervenit pe trotuare, în intercartiere și în stațiile de așteptare a transportului public, cu implicarea a 29 de unități de tehnică cu sărărițe (AVANT, HACO, tractoare), fiind presărată o cantitate de 94,5 tone de material antiderapant. În lucrările menționate au fost implicați și 73 de muncitori din cadrul Regiei locativ-comunale și 14 lucrători ai APLP Ciocana.

Totodată, în lucrările de combatere a poleiului au fost implicate toate cele 23 de ÎMGFL-uri, cu peste 200 de muncitori, fiind împrăștiată cca 1,5 tone de antiderapant.

Angajații ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" au intervenit în parcuri și scuaruri, 20 de persoane, fiind împrăștiate 0,5 tone de sare tehnică. De asemenea, au fost implicate utilaje AVANT cu împrăștietoare.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media