VIDEO/ Nouă bărbați din Ucraina, prinși după ce au trecut ilegal frontiera R. Moldova. Șase au solicitat azil

3 ianuarie 2023, 12:55 Societate 113
Polițiști de frontieră.  Sursa: IGPF

În ultimele trei zile, polițiștii de frontieră au documentat nouă persoane care au traversat în mod fraudulos frontiera moldo-ucraineană. În toate cazurile sunt vizați cetățeni ai Ucrainei, bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani.

Șase dintre străinii documentați au fost reținuți în zona de responsabilitate a Direcției regionale EST, mai exact pe perimetrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Tudora-1 și Volintiri.

Bărbații au fost surprinși de către polițiștii de frontieră în momentul când traversau ilegal hotarul, din Ucraina în Republica Moldova. Toți șase au solicitat azil pe teritoriul țării noastre.

Alți trei ucraineni au fost identificați în zona de frontieră din regiunea de nord a țării. Patrulele din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Larga au văzut și ulterior au reținut bărbații în apropierea liniei de frontieră, după ce au traversat ilegal hotarul moldo-ucrainean.

Și în aceste cazuri, străinii au solicitat protecție din partea Republicii Moldova.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media