Parlamentul se va convoca joi în ședință plenară. Proiectul de ratificare a Acordului privind terenul fostului Stadion Republican pentru construcția Ambasadei SUA urmează să fie examinat în cea de-a două lectură

4 mai 2022, 16:42 Politică 113
Parlamentul Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Deputații se vor întruni joi, 5 mai, în ședință plenară. Decizia de convocare a ședinței a fost adoptată astăzi de Biroul permanent al Parlamentului. Deputații urmează să examineze în cea de-a doua lectură proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind terenul pentru construcția Ambasadei SUA la Chișinău.

Proiectul ordinii de zi pentru perioada 5 -12 mai 2022, propus de Biroul permanent, include proiectele de modificare a Legii bugetului de stat pentru anul, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul curent.

De asemenea, în cea de-a doua lectură urmează a fi examinat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind terenul pentru construcția Ambasadei SUA la Chișinău, precum și proiectul de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova.

Mai multe proiecte vor fi supuse dezbaterilor în prima lectură.

Ședința plenară va începe la ora 10:00.

Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media