Naționala de fotbal a Moldovei s-a impus cu 0 - 2, în fața celor de la Liechtenstein

4 iunie 2022, 13:43 Sport 112
Naționala Moldovei.  Sursa: fmf.md

Naționala Moldovei a învins Liechtensteinul cu 2-0 în primul meci din grupa D1 a Ligii Națiunilor, ediția 2022/23. Primul gol a fost marcat de Ion Nicolaescu în minutul 5, din penalty, dictat pentru un fault asupra lui Mihail Caimacov.

Este al 6-lea gol marcat de Nicolaescu pentru tricolori. UEFA l-a desemnat pe Nicolaescu cel mai bun jucător al jocului. Vadim Bolohan a stabilit scorul final în minutele de prelungiri ale partidei. În acest meci Igor Armaș a jucat a 75-a oară pentru reprezentativa noastră, iar Victor Stînă a debutat la Națională. În celălalt meci al grupei noastre, Letonia – Andorra 3-0.

Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco, cu 3 puncte, se află pe locul 2 în clasamentul grupei D1, la egalitate de puncte cu Letonia, care are un golaveraj mai bun. Pentru tricolori urmează meciul din deplasare cu Andorra, care va avea loc pe 6 iunie, pe stadionul Nacional din Andorra la Vella. Începutul la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de Canal 5. În continuare, tricolorii vor susține două partide pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu Letonia (10 iunie) și cu Andorra (14 iunie).

Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media