Sheriff Tiraspol va juca primul meci de acasă din preliminariile UEFA Champions League pe stadionul Zimbru din Chișinău

27 iunie 2022, 14:44 Sport 167
Zimbru Chișinău, stadion.  Sursa: FMF

Sheriff Tiraspol va juca meciul retur din preliminariile UEFA Champions League pe stadionul Zimbru din Chișinău, împotriva echipei din Bosnia, HSK Zrinjski . Partida se va disputa pe 12 iulie și va începe la ora 20:00.

Menționăm că, zilele trecute Comitetul Executiv al UEFA a emis o dispoziție prin care a interzis echipei din stânga Nistrului să joace pe terenul propriu meciurile de acasă din motive de securitate.

„În calitate de organ competent pentru elaborarea regulamentelor care reglementează organizarea competițiilor UEFA (conform articolului 50 alineatul (1) din Statutul UEFA), Comitetul Executiv al UEFA are responsabilitatea generală pentru buna desfășurare a competițiilor sale, care include datoria de a preveni temporar organizarea meciurilor de competiție UEFA în anumite regiuni atunci când întreaga gamă de circumstanțe o impun”, se menționează în comunicatul UEFA.

Meciul tur al celor de la Sheriff se va juca pe 6 iulie în Bosnia și Herțegovina, la Mostar.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media