Salarii de până la 50.000 de lei. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova

17 mai 2022, 14:38 Societate 310
Bani, salariu.  Sursa: TVR Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii, conform declarațiilor agenților economici. Astfel, cel mai plătit loc de muncă vacant (45-49 mii lei) declarat la ANOFM de către compania cu capital străin KPMG Moldova SRL este pentru poziția de inginer-manager responsabil de gestionarea accidentelor de securitate cibernetică.

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante (40-45 mii lei) continuă cu poziția de șef secție economico-financiară la compania Verum Management SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău. Candidatul perfect ar trebui să aibă studii economice și experiență de muncă.

25 mii lei se vor oferi pentru un agronom care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești. Candidatul trebuie să dețină experiență minimă și permis auto.

Lista celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de consultant la Asconi SRL, mecanic auto la Dromas-Cons SRL, specialist în testarea aplicațiilor software la Isight Partners SRL și sudor la Mallconsbuilding SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul este de maxim 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău și raionul Ialoveni.

Cu câte 14-19 mii lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 15-18 mii lei vor fi oferiți unui medic ftiziopulmonolog din raionul Cantemir.

Un salariu de 15-18 mii lei se oferă pentru viitorul director al Companiei Trox BR SRL din raionul Briceni. La fel, compania este în căutare de șef schimb, controlor calitate, tehnolog și cusător pentru care salariul minim va fi de 4.000 lei lunar.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici)PDF și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media