Autoritățile informează că pe drumurile publice naționale se circulă în condiții de iarnă: Sunt efectuate lucrări de patrulare și combaterea lunecușului

23 ianuarie 2022, 10:27 Societate 71
Autospecială a SA Drumuri.  Sursa: SA Drumuri

Pe parcursul nopții de 23 ianuarie, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA ,,Drumuri”: în zona de Nord și Centru s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic au fost antrenate:

✓ utilaje speciale – 70 (unități);

✓ material antiderapant – 758,7 (tone);

✓ muncitori rutieri – 102 (persoane).

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117. FacebookOdnoklassnikiLinkedInMessengerVKPrintFriendlyPartajare

Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media