Începând cu ora 18:00, pe străzile capitalei vor circula 11 troleibuze, dintre care două de epocă, decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă

31 decembrie 2021, 16:19 Cultură 83
troleibuze decorate.  Sursa: RTEC

În seara de Revelion, începând cu ora 18:00, pe străzile capitalei vor circula 11 troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, două dintre care sunt de epocă, produse în anul 1949 și 1966, iar celelalte unități sunt noi, achiziționate în ultima perioadă.

Unitățile de transport vor face un tur al orașului.

Troleibuzele de epocă vor circula pe străzile capitalei doar în seara de Revelion, fără pasageri, după care vor reveni în parcul RTEC.

Punct se pornire: Parcul Alunelul, sectorul Buiucani. Celelalte unități decorate cu luminițe colorate circulă din data de 1 decembrie pe mai multe rute de troleibuz și vor bucura locuitorii şi oaspeţii capitalei până în data de 14 ianuarie 2022.

Amintim că deja la treilea an, Primăria Chișinău decorează mijloace de transport în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media