40 de locuri de parcare, disponibile în garajul Parlamentului. Care este prețul unui abonament lunar și cine poate beneficia de acest serviciu

8 februarie 2022, 12:55 Auto 415
Parcare Parlament.  Sursa: Parlament.md

Secretariatul Parlamentului a anunțat că va oferi servicii de parcare în incita clădirii Direcției transport (Garaj), situată pe strada Anatol Corobceanu 10. La moment parcarea dispune de 40 de locuri libere.

Potrivit informațiilor, serviciile vor fi oferite atât persoanelor fizice cât și juridice în baza unui contract. De parcare vor mai putea beneficia și membrii organizațiilor naționale, internaționale, agenții economici, dar și angajații instituțiilor publice.

„Va fi disponibil un spațiu de 14 m2 per vehicul, în construcție capitală, la un preț lunar de 1 200 de lei, inclusiv TVA. Prețul include toate costurile: chiria spațiului, paza imobilului și serviciile comunale. Instituțiile cu finanțare din bugetul de stat vor achita doar costul lunar al serviciilor comunale, adică 545 de lei”, anunță reprezentanții secretariatului.

Reprezentanții mass-media acreditați la Parlamentul Republicii Moldova, pe perioada evenimentelor publice în derulare, beneficiază de locuri de parcare cu titlu gratuit, în limita locurilor disponibile în parcarea din fața garajului Parlamentului (în baza actelor confirmative).

Persoane de contact:

Nicolae Munteanu, nr. telefon 022 820 286, [email protected]

Anatolie Fodor, nr. telefon: 022 820 260, 069232975, [email protected]

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media