Rata de schimb valutar: Leul moldovenesc rămâne stabil față de dolarul american și euro

1 iunie 2023, 07:40 Economie 82
Curs Valutar (imagine simbol).  Sursa: Freepik

În data de joi, 1 iunie 2023, Banca Națională a Moldovei a publicat datele privind rata de schimb valutar. Potrivit acestora, leul moldovenesc se menține stabil în raport cu principalele valute internaționale.

Conform datelor oferite de Banca Națională a Moldovei, la data de azi, un dolar american valorează 17.7939 lei moldovenești, aceeași rată ca și ieri. De asemenea, un euro valorează 19.0946 lei moldovenești, fără nicio diferență față de ziua precedentă.

În ceea ce privește alte valute majore, leul moldovenesc s-a menținut la o rată de schimb valutar similară cu cea din ziua anterioară: un hryvnia ucrainean valorează astazi 0.4818 lei moldovenești iar un leu românesc este cotat la 3.8458 lei moldovenești.

Astfel, putem observa că leul moldovenesc se menține stabil în raport cu principalele monede internaționale iar orice fluctuație mai mică decât 50 bani este considerată nesemnificativă.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media