Explorează cele mai frumoase locuri din Chișinău: Troleibuzul turistic, pus în circulație din 1 august

1 august 2021, 10:39 Descoperă 121
Troleibuz turistic la Chișinău.  Sursa: chisinau.md

De astăzi, 1 august, în zilele de sâmbătă şi duminică, în capitală va fi pus în circulaţie troleibuzul turistic, care va parcurge cele mai importante puncte de atracţie turistică din oraş.

Călătoria va fi însoțită de difuzarea ghidurilor audio în limbile română, rusă și engleză, după cum urmează:

- I rută: ora 10:00 (excursie în limba română)

- II rută: ora 12:00 (excursie în limba rusă)

- III rută: ora 14:00 (excursie în limba engleză)

- IV rută: ora 16:00 (excursie în limba română)

Orarul va putea fi modificat în funcție de fluxul de călători sau a modificărilor ce pot apărea în traseul turistic.

Capacitatea de îmbarcare va fi permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Pe perioada stării de urgență în sănătate publică generată de situația pandemică, în mod obligatoriu vor fi asigurate măsuri de prevenire și control al răspândirii infecției COVID-19.

Lansarea proiectului Troleibuzul Turistic - Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău. Astfel, locuitorii și oaspeții capitalei sunt îndemnaţi să cunoască și să descopere istoria orașului, a străzilor și a personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

Proiectul este realizat de Primăria municipiului Chișinău în comun cu Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Republica Moldova, în baza Acordului de colaborare semnat în acest sens.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media