VIDEO/ Primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, internat în spital cu COVID-19. Autoritățile locale țin în secret numărul angajaților infectați

25 ianuarie 2022, 19:14 Politică 109
Nicolai Grigorișin.  Sursa: Nord News

Primarul orașului Bălți, Nicolai Grigorișin, este internat la spital după ce a fost confirmat pozitiv la COVID, scrie Nord News, care subliniază că în lipsa edilului autoritățile nu sunt transparente și țin în secret numărul persoanelor infectate cu Coronavirus, motivând că sunt informații care conțin date cu caracter personal.

Sursa citată scrie că potrivit unor surse avizate din cadrul Primăriei, mai mult de jumătate din angajați sunt infectați cu COVID-19, asta deși 75% din personal a fost imunizat.

Potrivit Nord News, primarul interimar, Ghenadie Șmulschi, a refuzat să facă declarații de presă, iar șefa Serviciului Sănătate Publică Bălți, Feodora Rodiucova, a oferit o informație succintă după ce jurnaliștii au solicitat implicarea lui Nicolai Grigorișin.

De asemenea, angajații Centrului de Sănătate Publică Bălți au refuzat să le spună jurnaliștilor câți angajați ai Primăriei sunt infectați cu COVID-19.

„La sfârșitul săptămânii trecute, Nicolai Grigorișin a fost diagnosticat pozitiv la Coronavirus. După ce municipiul Bălți a revenit la Cod Roșu de alertă epidemiologică, accesul în Primărie este limitat, iar angajații primesc solicitările online sau la telefon”, mai scrie sursa citată.

În Primăria municipiului Bălți activează aproape 250 de angajați.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media