Percheziții în mai multe localități din țară la membrii și activiștii Partidului ȘOR. Procuratura: „Detalii vor fi la ora 16:00”

20 octombrie 2022, 13:46 Justiție 294
Partidul Șor.  Sursa: Facebook

Procurorii Anticorupție (PA), Centrul Național Anticorupție (CNA) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS) au descins astăzi, 20 octombrie, cu percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR” din mai multe localități din țară. Anunțul a fost făcut de deputatul fugar Ilan Șor, dar informația a fost confirmată pentru Replica Media de către Violina Moraru, consultanta procurorului din cadrul Procuraturii Generale responsabilă pentru comunicarea cu reprezentanții mass-media.

„De frica teribilă de proteste, la indicația guvernării, reprezentanții instituțiilor de forță au întreprins, în această dimineață, o misiune specială. Doar că aceasta nu este legată de căutarea banilor lui Spînu, ai lui Recean sau ai bandiților, ci are legătură cu Partidul „ȘOR”. (...) Pe lângă teama de proteste, prin astfel de acțiuni, actuala guvernare urmărește să le ia oamenilor și ultima bucată de pâine de la gură și să-i împiedice să ajungă la manifestațiile antiguvernamentale. O asigur pe Maia Sandu și pe regimul ei că toate aceste acțiuni nu ne vor opri să facem ceea ce ne-am propus, să dăm jos actuala putere și să organizăm alegeri parlamentare anticipate oneste, care ne vor permite să construim o țară democratică și prosperă”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Solicitată de Replica Media pentru a confirma informația, dar și a oferi detalii despre subiect, consultanta procurorului din cadrul Procuraturii Generale responsabilă pentru comunicarea cu reprezentanții mass-media, Violina Moraru, a declarat că Procuratura Anticorupție va oferi detalii în cadrul unui briefing planificat la orele 16:00.

De asemenea, Procuratura Anticorupție a venit cu un anunț în care invită jurnaliștii la un briefing de presă susținut de Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media