VIDEO/ Momentul când cetățeanul rus, urcat pe gardul Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău, lansează focuri de artificii în curtea misiunii diplomatice

8 octombrie 2022, 15:04 Societate 412
focuri de artificii la Ambasada rusă de la Chișinău.  Sursa: colaj Replica Media

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe cu momentul în care cetățeanul rus, urcat pe gardul Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău, lansează focuri de artificii în curtea misiunii diplomatice.

Imaginile video au fost surprinse de un martor ocular și postate pe rețelele de socializare.

Amintim că, în seara zilei de 7 octombrie, exact în ziua când liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, și-a sărbătorit ziua de naștere, ambasada Federației Ruse de la Chișinău, a fost vandalizată. Pe poarta misiunii diplomatice a fost scris un mesaj anti-Putin, au fost aruncate focuri de artificii în curtea ambasadei, iar, potrivit oamenilor legii făptașul este un cetățean al Rusiei, care a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit Poliției, acesta a vandalizat poarta ambasadei cu graffiti, a lansat focuri de artificii în apropierea clădirii și a agățat pe o rangă metalică o bucată de stofă albastră cu alb.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media