Traficul rutier în zona stadionului Zimbru, unde se va disputa meciul între Sheriff Tiraspol și Manchester United, va fi restricționat. Cum va circula transportul public

15 septembrie 2022, 11:06 Societate 385
Bulevardul Dacia.  Sursa: DP Chișinău

Circulația rutieră în zona stadionului Zimbru din capitală va fi restricționată astăzi, 15 septembrie, în legătură cu meciul dintre echipa moldovenească Sheriff Tiraspol și echipa engleză Manchester United. Conform dispoziției emise de viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, traficul de pe bulevardul Dacia, pe tronsonul cuprins între străzile Burebista și Cuza-Vodă, va fi sistat parțial, iar itinerariul troleibuzului nr. 22 va fi scurtat până la bulevardul Traian.

Măsurile de restricție vor fi implementate între orele 16:00 - 20:30.

La solicitarea organizatorului întrunirii, care este Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), Inspectoratul General de Poliție și Inspectoratul General de Carabinieri vor acorda ajutorul necesar pentru asigurarea ordinii publice și va organiza circulația transportului, inclusiv cel public pe tronsonul menționat de pe bulevardul Dacia tur-retur, prin delimitarea benzilor cu mijloace tehnice de dirijare.

FMF va coordona desfășurarea meciului cu Pretura Botanica și Inspectoratul Național de Poliție, Inspectoratul General de Carabinieri dar și cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La fel, va instala garduri de protecție pe tronsonul menționat.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media