CSP a numit noi șefi interimari la mai multe procuraturi din țară și la PCCOCS

22 septembrie 2022, 15:17 Justiție 133
CSP.  Sursa: Replica Media

Consiliul Superior al Procurorilor a numit în ședința de joi, 22 septembrie, procurori-șefi interimari în procuraturile din Cahul, Taraclia, Ialoveni, și din municipiul Chișinău. Tot astăzi, CSP a desemnat și un adjunct al procurorului-șef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Astfel, adjunct al procurorului-șef al PCCOCS a fost numit Igor Demciucin. Acesta a fost angajat al aceleiași procuraturi specializate de la 1 august 2016.

În funcția de procuror-șef interimar al Procuraturii municipiului Chișinău a fost numit Cătălin Scutelnic. Procurorul a activează în cadrul Procuraturii de Circumscripție Chișinău la fel, de la 1 August 2016.

Procurorul Alexandru Celac a fost numit în funcția de djunct al procurorului-șef al Procuraturii municipiului Bălți.

Ion Neguriță, fost procuror la PCCOCS, a fost desemnat procuror- șef interimar al Procuraturii raionului Ialoveni, iar aduncta sa va fi Olesea Vârlan, de la Procuratura Ialoveni.

CSP l-a avansat pe procurorul de la procuratura Cahul, Dumitru Calendari, în funcția de procuror-șef al Procuraturii de circumscripție Cahul.

Natalia Livădari a fost numită în funcție de procuroră-șef interimară la Procuratura Taraclia.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media