„Cazul Caracal”: Gheorghe Dincă a fost condamnat în primă instanță la 30 de ani de închisoare pentru uciderea a două adolescente

23 septembrie 2022, 20:03 România 297
Gheorghe Dincă, condamnat în cazul „Caracal”.  Sursa: Inquam Photos / Bogdan Danescu
Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente din Caracal. Decizia a fost dată în primă instanță și nu este definitivă, scrie G4Media.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Sentința de vineri a fost dată de Tribunalul Olt.

Dincă trebuie, de asemenea, să plătească 700.000 de euro pentru familiile victimelor.

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Materialul integral poate fi citit pe G4Media.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media