Opt persoane candidează pentru trei mandate de primar în localitățile unde vor avea loc alegeri locale noi

21 septembrie 2022, 13:08 Politică 63
CEC.  Sursa: Replica Media

Comisia Electorală Centrală anunță că la alegerile locale noi din 16 octombrie 2022, pentru cele 3 mandate de primar, candidează 8 persoane, desemnate de șase partide politice. Conform criteriului de gen, trei candidați sunt femei și cinci sunt bărbați.

Astfel, consiliile electorale de circumscripție electorală din satul Sălcuța, raionul Căușeni și comuna Braniște, raionul Rîșcani au înregistrat câte trei candidați, iar în comuna Ialpujeni, raionul Cimișlia, au fost înregistrați doi pretendenți la funcția de primar. Menționăm că, în comuna Braniște a fost depus un dosar de înregistrare a unui candidat independent, dar acesta a returnat listele de subscripție fără a solicita înregistrarea în cursă.

În toate cele trei localități menționate au fost depuse dosare pentru înregistrare a candidaților de către șase formațiuni politice.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media