Termoelectrica: Posibile abateri în asigurarea cu energie termică provocate de perturbațiile din sistemul electroenergetic

5 decembrie 2022, 17:33 Societate 104
Termoelectrica.  Sursa: termoelectrica.md

Termoelectrica S.A. anunță că în legătură cu perturbațiile din sistemul electroenergetic pot apărea abateri în asigurarea cu energie termică a consumatorilor, în anumite zone.

„Întreprindem toate măsurile pentru a oferi consumatorilor confortul termic necesar. Rugăm consumatorii să manifeste înțelegere. Revenim cu detalii”, se arată în nota informativă a instituției.

Amintim că Moldelectrica a raportat perturbații ale sistemului de electricitate pe fondul unui atac masiv cu rachete al trupelor ruse asupra Ucrainei. Întreprinderea atenționează că sunt posibile deconectări.

Rusia a lansat astăzi peste 100 de rachete asupra Ucrainei în atacul de luni, potrivit The Guardian.

Apărarea antiaeriană ucraineană a reușit să doboare o parte din rachetele care se apropiau. Până în prezent, au fost raportate patru interceptări în regiunea Harkov, una în Dnipro și una în Poltava, fiind raportate și alte explozii în alte părți care ar putea fi interceptări ale apărării aeriene.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media