PSRM a organizat un protest astăzi la Cahul: S-a cerut demisia președintei Maia Sandu și a Guvernului Gavrilița

4 decembrie 2022, 16:42 Politică 121
Protest PSRM.  Sursa: Socialistii.md

Partidul Socialiștilor a organizat astăzi la Cahul un protest împotriva politicilor actualei guvernări. La manifestație au participat deputați și activiști ai PSRM, dar și locuitori din raioanele Cahul, Comrat, Vulcănești, Leova, Cantemir.

Potrivit unui comunicat emis de PSRM, participanții la protest s-au exprimat împotriva acțiunilor partidului PAS.

„În perioada actualei guvernări, tarifele la resursele energetice au crescut de mai multe ori, brusc s-au majorat prețurile la produsele alimentare, iar acest lucru îi face pe majoritatea cetățenilor să îndure frig și foame”, se arată în comunicat,

Vlad Batrîncea, vice-președinte al Parlamentului, secretar executiv al PSRM, a salutat prezența la protest a ex-președintelui raionului Cahul, Marcel Cenușa.

Secretarul executiv al PSRM consideră situația cu privire la demisia din funcție a fostului președinte al raionului este o acțiune de intimidare a tuturor celor care gândesc altfel.

„Sarcina lor este să intimideze oamenii, să-i facă să nu se opună autorităților și să stea acasă. Dar, în realitate, guvernarea însăși se teme, deoarece așa cum ei trimit astăzi procurorii după noi, așa vor veni procurorii și după ei”, a subliniat vicepreședintele Parlamentului.

„Cu actuala guvernare așa și nu am realizat cum putem trăi fără a fi în stare de urgență. Nu a existat niciodată un guvern atât de josnic, care să nu țină cont sub nicio formă de interesele cetățenilor”, a spus deputatul Ivanna Koksal.

Totodata, participanții și organizatorii protestului au cerut demisia președintei Maia Sandu și a Guvernului Gavrilița.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media