Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA, Kent Logsdon. Ce subiecte au discutat

14 decembrie 2022, 21:55 Politică 194
Președinta Maia Sandu, întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău Kent Logsdon.  Sursa: presedinte.md

Șefa statului, Maia Sandu, s-a întâlnit cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon, în contextul vizitei recente pe care lidera de la Chișinău a avut-o la Washington.

În discuție, președinta R. Moldova a apreciat relațiile bilaterale foarte bune, pe care le avem cu SUA și a mulțumit pentru asistența pe care Statele Unite ne-o acordă în această perioadă complicată.

Președinta Maia Sandu a menționat în special importanța cooperării în domeniul combaterii corupției și pentru sectorul energetic.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat 5-7 decembrie, o vizită în SUA unde a participat la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație.

De asemenea, președinta Maia Sandu a avut întrevederi bilaterale și s-a întâlnit cu reprezentanții diasporei moldovenești din Statele Unite.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media