FOTO/ VIDEO/ Accident violent pe strada Muncești: Două persoane, spitalizate după ce Volkswagen-ul în care se aflat s-a izbit într-un pilon

13 august 2022, 12:20 Societate 1889
accident pe strada Muncești.  Sursa: Vadim Ungureanu/Telegram

Două persoane au fost transportate la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un pilon. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 12 august, pe strada Muncești din sectorul Botanica al capitalei.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a comunicat pentru Replica Media că mașina, de model Volkswagen, era condusă de un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un pilon.

În urma impactului, 2 pasageri din automobil au avut de suferit și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale .

„În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-au ales victimele, șoferul urmează a fi atras la răspundere conform legislației”, precizează Poliția.

Circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite.

sursa foto: Vadim Ungureanu/Telegram

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media