FOTO/ VIDEO/ Accident violent pe strada Muncești: Două persoane, spitalizate după ce Volkswagen-ul în care se aflat s-a izbit într-un pilon

13 august 2022, 12:20 Societate 1888
accident pe strada Muncești.  Sursa: Vadim Ungureanu/Telegram

Două persoane au fost transportate la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un pilon. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 12 august, pe strada Muncești din sectorul Botanica al capitalei.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a comunicat pentru Replica Media că mașina, de model Volkswagen, era condusă de un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un pilon.

În urma impactului, 2 pasageri din automobil au avut de suferit și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale .

„În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-au ales victimele, șoferul urmează a fi atras la răspundere conform legislației”, precizează Poliția.

Circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite.

sursa foto: Vadim Ungureanu/Telegram

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media