Două autovehicule, cuprinse de flăcări în capitală. Nici o persoană nu a avut de suferit

15 august 2022, 17:28 Societate 65
Pompieri.  Sursa: IGSU
În după amiaza zilei de astăzi, 15 august, angajații IGSU din capitală au intervenit pentru a lichida flăcările ce au cuprins două autovehicule.

Primul caz a fost înregistrat pe strada Mihail Sadoveanu 4/1 în curtea unui bloc de locuit. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:29. Acolo, automobilul de model Ford Fiesta a fost cuprins de foc. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care au reușit lichidarea arderii în mai puțin de șapte minute, iar flăcările au distrus secțiunea motorului autovehiculului.

Al doilea caz a fost înregistrat pe bulevardul Decebal 99 la ora 14:20. Ajunși la fața locului angajații IGSU au stabilit că secțiunea motorului a automobilul de model Audi A4 a fost afectată de foc. În urma intervenției prompte a pompierilor flăcările au fost stinse către ora 14:28.

În urma cazurilor înregistrate nici o persoană nu a avut de suferit, iar circumstanțele și cauzele producerii incendiilor urmează a fi stabile de specialiști.

Anatol
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media