Parcurs perfect pentru Real Madrid în campionat. „Galacticii” au obținut o nouă victorie și conduc La Liga

2 decembrie 2021, 08:55 Sport 66
Karim Benzema după un nou gol decisiv.  Sursa: Getty Images
Real Madrid a câștigat cu 1-0 restanța cu Athletic Bilbao, grație golului marcat de Karim Benzema în prima repriză. Madrilenii continuă seria foarte bună pe care a început-o urmă cu o lună și jumătate. Echipa lui Ancelotti a ajuns la 7 victorii consecutive în toate competițiile (a 5-a în La Liga) după ce s-a impus contra celor de la Athletic Bilbao, un meci restant din etapa a 9-a care nu s-a disputat la vremea respectivă pentru că madrilenii au avut mai mulți jucători care abia veniseră de la echipele naționale din America de Sud.

Singurul gol al partidei de pe Bernabeu a fost marcat de Karim Benzema în minutul 40. Francezul a fost servit ideal de Modric și a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

În urma victoriei din această seară, Real Madrid s-a distanțat la 7 puncte în fața rivalei Atletico în fruntea clasamentului din Spania, cu mențiunea că echipa lui Simeone are un meci mai puțin disputat.

În runda următoare, Realul va avea o deplasare foarte dificilă, pe terenul celor de la Real Sociedad, revelația acestei stagiuni până în acest moment.

Acesta a fost al 17-lea gol stagional pentru Benzema în campionat și Champions League. Atacantul mai are și 8 pase decisive, astfel că a fost implicat direct în 25 de goluri marcate de Real, demonstrând că este omul numărul unu din atacul echipei.
Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media