Actorul și regizorul Robert Downey Sr. a decedat la vârsta de 85 de ani. Mesajul fiului său, Robert Downey Jr.

8 iulie 2021, 10:56 Film 192
Actorul și regizorul Robert Downey Sr. alături de fiul său, Robert Downey Jr..  Sursa: www.independent.co.uk

Robert Downey Sr., regizorul satirei „Putney Swope” și tatăl actorului Robert Downey Jr., a murit miercuri la New York, la vârsta de 85 de ani, scrie NBC News.

Noaptea trecută, tata a murit liniștit în somn, după ani de luptă cu Parkinson... a fost un adevărat cineast și a rămas remarcabil de optimist... Potrivit calculelor mamei vitrege, au avut o căsnicie fericită timp de peste 2000 de ani. Rosemary Rogers-Downey, ești o sfântă, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine,” a transmis fiul său, Robert Downey Jr., pe pagina sa de Instagram.


Actorul și regizororul Robert Downey Sr. a jucat în numeroase filme, precum „Boogie Nights” (1997), „Magnolia” (1999) şi „The Family Man” (2000). El a fost căsătorit de trei ori: între anii 1962 şi 1982, cu Elsie Ann Ford, în 1991 – 1994, cu Laura Ernst. Primul dintre aceste mariaje s-a încheiat cu divorţ, iar al doilea, cu moartea lui Ernst. În 1998, s-a căsătorit cu scriitoarea Rosemary Rogers. Din prima căsnicie, acesta are doi copii: Robert Downey Jr. şi pe Allyson Downey.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media