FOTO/ O clădire auxiliară de pe teritoriul Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”, cuprinsă de flăcări: Trei echipe de pompieri au luptat cu focul

16 mai 2022, 14:08 Societate 103
O clădire auxiliară pe teritoriul Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”.  Sursa: IGSU

În dimineața zilei de astăzi, 16 mai, pompierii din capitală au stins un incendiu care a izbucnit într-o clădire auxiliară pe teritoriul Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” din sectorul Rîșcani.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:03. La fața locului în scurt timp au ajuns trei echipe de pompieri, care au stabilit că flăcările au afectat o construcție auxiliară cu suprafața de 18 m2.

Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 10:14, incendiul fiind lichidat la ora 10:21.

În urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit, fiind distruse de foc bunuri materiale învechite din interiorul clădirii auxiliare, dar și 80% din suprafața acoperișului.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Conform IGSU de la începutul anului în Republica Moldova au fost înregistrate 774 incendii.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media