FOTO/ „În bătaia vântului”: Mai mulți arbori au căzut peste automobile din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

22 iunie 2022, 13:54 Societate 346
Copac căzut peste automobil.  Sursa: Sergiu Bejenari/ Facebook
Mai multe automobile au avut de suferit astăzi, 22 iunie, din cauza copacilor care au căzut, urmare a vântului puternic.

Imaginea este însoțită de un comentariu al persoanei care a avut de suferit.

„Aseară, pe la ora 19:00, am parcat sub un copac, așteptam o persoană și am văzut cum mai cade un copac în apropiere. Tocmai am trecut peste șoc și am decis să postez această fotografie”, a scris Marina Tadjikulova într-un grup pe rețelele sociale destinat șoferilor.

Sursa/GMB

De asemenea, imaginea de mai jos este însoțită de un îndemn către șoferi de a parca în preajma copacilor tineri pentru ca autovehiculele să nu aibă de suferit din cauza condițiilor meteo.


Sursa/ GMB

La 22 iunie, Primăria Municipiului Chișinău a venit cu un comunicat în care a făcut un apel către locutorii și oaspeții capitalei, să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale, în condițiile în care SHS a anunțat vânt puternic.

Conform prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea de vânt puternic este valabilă pe parcursul zilei de mâine, între orele 06:00-21:00. În intervalul menționat se prevede intensificări ale vântului nord-vestic în rafale până la 15-20 m/s.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media