FOTO/ „În bătaia vântului”: Mai mulți arbori au căzut peste automobile din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

22 iunie 2022, 13:54 Societate 319
Copac căzut peste automobil.  Sursa: Sergiu Bejenari/ Facebook
Mai multe automobile au avut de suferit astăzi, 22 iunie, din cauza copacilor care au căzut, urmare a vântului puternic.

Imaginea este însoțită de un comentariu al persoanei care a avut de suferit.

„Aseară, pe la ora 19:00, am parcat sub un copac, așteptam o persoană și am văzut cum mai cade un copac în apropiere. Tocmai am trecut peste șoc și am decis să postez această fotografie”, a scris Marina Tadjikulova într-un grup pe rețelele sociale destinat șoferilor.

Sursa/GMB

De asemenea, imaginea de mai jos este însoțită de un îndemn către șoferi de a parca în preajma copacilor tineri pentru ca autovehiculele să nu aibă de suferit din cauza condițiilor meteo.


Sursa/ GMB

La 22 iunie, Primăria Municipiului Chișinău a venit cu un comunicat în care a făcut un apel către locutorii și oaspeții capitalei, să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale, în condițiile în care SHS a anunțat vânt puternic.

Conform prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea de vânt puternic este valabilă pe parcursul zilei de mâine, între orele 06:00-21:00. În intervalul menționat se prevede intensificări ale vântului nord-vestic în rafale până la 15-20 m/s.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media