METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

23 aprilie 2023, 07:26 Mediu 144
Ploaie, meteo, vreme ploioasă.  Sursa: Replica Media

Temperaturi mai ridicate decât media perioadei și precipitații de 0,82 milimetri pe oră

Astăzi, duminică, 23 aprilie, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi acoperit în proporție de 60,94%, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă a primăverii. Maxima zilei va atinge aproximativ 19°C, cu un grad mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Noaptea, minima termică se va situa în jurul valorii de 5°C, cu 11 grade peste media normală pentru această dată. Condițiile meteo vor fi senine și însorite la începutul nopții. Precipitațiile vor avea o intensitate de 0,82 milimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie.

Soarele rămâne prezent pe cer între orele 06:05 și 19:59. Vântul va sufla din direcția sud (S), cu rafale ajungând la viteze de aproximativ 6 metri pe secundă și o viteză constanta de aproape 3 metri pe secund.

Mâine și poimâine vremea se menține instabilã cu cer predominant înnorat și precipitații slabe. Temperaturile maxime vor oscila în jurul valorii de 18°C, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 6°C.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media