Ucraina: Tentativă de asasinat asupra primului consilier al președintelui Zelenski. Mașina acestuia, atacată cu focuri de armă

22 septembrie 2021, 13:26 Ucraina 2238
Mașina în care se afla Serghei Șefir.  Sursa: unian.net

Mașina primului consilier al președintelui ucrainean Vladimir Zelenski, Serghei Șefir, a fost ținta unui atac cu focuri de armă. Totul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, 22 septembrie, în apropierea satului Lesniki, regiunea Kiev.

Potrivit presei ucrainene, mai mult de 10 gloanțe au lovit mașina în care era consilierul șefului statului vecin, însă din fericire nu a fost rănit.

Din primele informații, șoferul a fost rănit, iar poliția ucraineană a deschis deja un dosar pentru „tentativă de omor a două sau mai multe persoane”.

Departamentul pentru Securitatea de Stat din Ucraina a luat în considerare faptul că în ziua atacului, Șefir nu era însoțit de pază.

Poliția din Ucraina a lansat Operațiunea Sirena în toată zona și este în căutarea atacatorilor.

Secretarul de presă al lui Zelenski, Serghei Nikiforov, a declarat că președintele ucrainean, care se află la New York în cadrul Adunării Generale a ONU, a fost deja informat despre tentativa de asasinat asupra lui Șefir și că reacția șefului statului va fi publicată în curând.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media