PAS își retrage candidatul de la Bălți, Boris Marcoci, „pentru a evita orice speculaţii”

6 decembrie 2021, 15:39 Politică 383
Boris Marcoci.  Sursa: PAS/ Facebook

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci nu va participa în turul 2 al alegerilor primarului de la Bălți. Un anunț a fost postat câteva clipe în urmă de formațiunea aflată la guvernare.

„Pentru a evita orice speculaţii, PAS anunţă retragerea din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi al candidatului său, dl Boris Marcoci. Decizia urmează a fi formalizată de către forurile statutare ale partidului în decursul zilei de mâine”, se arată în comunicat.

În aceste condiții, la acest moment, turul 2 ar trebui să se desfășoare între Nicolae Grigorișin și socialistul Alexandru Nesterovschi. Cei doi politicieni însă, nu au comentat decizia CEC și disponibilitatea de a participa la scrutin.

Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media