Actorul Jeremy Renner se află în stare critică după ce s-a accidentat grav în timp ce curăța zăpada

2 ianuarie 2023, 10:53 Film 581
Jeremy Renner, actor.  Sursa: DigiFM

La 1 ianuarie 2023, actorul Jeremy Renner, 51 de ani, cunoscut din filmele Marvel, s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada. Un purtător de cuvânt al actorului a declarat că starul este în „stare critică, dar stabilă”.

„Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de vremea nefavorabilă", a confirmat reprezentantul lui Renner pentru Variety. „Familia lui este alături de el şi primeşte îngrijiri”.

Actorul s-a accidentat la casa sa pe care o deține în comitatul Washoe, Nevada, și, potrivit Hollywoodreporter, a fost transportat pe cale aeriană la spital.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind „Ninsoare din zona Lacului Tahoe nu este o glumă”.

Renner a jucat în mai multe proiecte Marvel începând cu filmul „Thor” din 2011. Pe lângă faptul că este un Avenger, Renner a jucat în numeroase blockbustere, inclusiv două filme din seria „Mission: Impossible”, „Arrival”, „American Hustle” şi „28 Weeks Later”. El a fost, de asemenea, nominalizat la două premii Oscar, inclusiv un rol secundar pentru „The Town” şi cel mai bun actor pentru rolul din „The Hurt Locker”.

În prezent, joacă în serialul „Mayor of Kingstown” de Taylor Sheridan, al cărui sezon doi debutează în ianuarie. De asemenea, va apărea într-un serial la Disney Plus în 2023, numit „Rennervations”.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media