DOC/ Un covor țesut manual în stil tradițional moldovenesc, o vază de cristal sau un set - colier și brățară din perle: Instituția prezidențială publică lista cadourilor oferite în dar președintei Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

28 ianuarie 2023, 18:08 Societate 257
Maia Sandu, președinta Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Aparatul Președintelui Republicii Moldova a publicat lista cadourilor protocolare admisibile oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova.

Pe pagina web a instituției sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022.

Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în gestiunea instituției prezidențiale.

Printre cadourile primite de șefa statului se numără un covor țesut manual în stil tradițional moldovenesc, o vază din cristal negru, realizată manual de sticlara și designera cehă Anna Jožová, un set - colier și brățară din perle cu închizătoare din aur galben, dar și o broșă din argint filigranat și emailat cloisonné realizată de artistul georgian Thea Gurgenidze.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media