DOC/ Un covor țesut manual în stil tradițional moldovenesc, o vază de cristal sau un set - colier și brățară din perle: Instituția prezidențială publică lista cadourilor oferite în dar președintei Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

28 ianuarie 2023, 18:08 Societate 224
Maia Sandu, președinta Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Aparatul Președintelui Republicii Moldova a publicat lista cadourilor protocolare admisibile oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova.

Pe pagina web a instituției sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022.

Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în gestiunea instituției prezidențiale.

Printre cadourile primite de șefa statului se numără un covor țesut manual în stil tradițional moldovenesc, o vază din cristal negru, realizată manual de sticlara și designera cehă Anna Jožová, un set - colier și brățară din perle cu închizătoare din aur galben, dar și o broșă din argint filigranat și emailat cloisonné realizată de artistul georgian Thea Gurgenidze.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media