Clădirea Federației Industriilor, una dintre reperele majore ale orașului São Paulo, Brazilia, va fi iluminată în culorile drapelului Republicii Moldova pe 27 august

25 august 2021, 07:52 Diaspora 271
clădirea Federației Industriilor.  Sursa: Ambasada Republicii Moldova în SUA

Una dintre reperele majore ale orașului São Paulo, Brazilia - clădirea Federației Industriilor (FIESP), construită în 1979, care are un design piramidal și o înălțime de 99 metri (16 etaje), va fi iluminată în culorile drapelului Republicii Moldova, onorând cei 30 ani de Independență a țării noastre.

Tricolorul va fi proiectat, începând cu ora 18.00 (Brazilia Time sau UTC/GMT - 3 ore) a zilei de 27 august 2021 și până în dimineața zilei de 28 august, ora 6.00 am (ora locală).

Acțiunea a fost realizată în cooperare exclusivă cu Consulul Onorific al Republicii Moldova în Republica Federativă a Braziliei, Flavio Mendes Bitelman.
Amintim că și Cascada Niagara din Canada, SUA, va fi iluminată în culorile drapelului Republicii Moldova pe data de 27 august 2021. Iar la Dublin, pentru o săptămână, este arborat drapelul Republicii Moldova într-unul din cele mai emblematice locuri de pe malul râului Liffey – în preajma podului Ha’penny.
Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media