UEFA a publicat programul meciurilor Sheriff în faza grupelor din Liga Campionilor

28 august 2021, 11:35 Sport 1175
Sheriff Tiraspol.  Sursa: EPA/Antonio Bat

Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal a publicat programul meciurilor Sheriff în faza grupelor din sezonul 2021/2022 UEFA Champions League. Sheriff este primul club moldovenesc din istoria competiției care s-a calificat pentru faza grupelor de profil din Liga Campionilor Europeni.

În primul meci din faza grupelor din Liga Campionilor, Sheriff Tiraspol va găzdui echipa Shakhtar Donețk pe stadionul din Tiraspol. Meciul va avea loc pe 15 septembrie.

Echipa de la Tiraspol va disputa următoarele două meciuri cu Real Madrid și Inter pe 28 septembrie și, respectiv, pe 19 octombrie, ambele în capitala Spaniei.

Echipa de fotbal Inter Milano va juca cu Sheriff pe stadionul din Tiraspol pe 3 noiembrie, iar Real Madrid pe 24 noiembrie.

Sheriff va juca ultimul meci din faza grupelor împotriva Shakhtar Donețk, pe 7 decembrie.

Sheriff Tiraspol a devenit miercuri seara, 25 august, prima reprezentantă a Republicii Moldova care se califică în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Zagreb, 0-0, în deplasare, în manşa a doua a play-off-ului.

În urma tragerii la sorți, care a avut loc pe 26 august la Istanbul, campioana Moldovei Sheriff Tiraspol a fost repartizată în grupa D alături de Inter (Italia), Real Madrid (Spania) și Shakhtar (Ucraina).

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media