Sheriff Tiraspol întâlnește astăzi formația NK Maribor, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

26 iulie 2022, 09:49 Sport 73
Sheriff Tiraspol.  Sursa: marca.com

Sheriff va lupta în această seară, de la ora 20:00, pentru un loc în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor juca returul contra formației NK Maribor, Slovenia, la stadionul Zimbru din Chișinău.

În tur a fost consemnată o remiză albă (0-0).

Vă reamintim, că Comitetul Executiv UEFA a decis, pe 24 iunie, că orașul Tiraspol nu poate găzdui meciurile din competițiile UEFA, până la noi dispoziții. În asemenea condiții, campioana Moldovei va juca meciurile de acasă pe stadionul Zimbru.

Biletele pot fi procurate online pe BILETE.FMF.MD. Prețul biletelor variază între 20 și 500 de lei.

Meciul Sheriff - Maribor va fi arbitrat de către ungurul Tamás Bognár (43 de ani), arbitru FIFA din 2009. El va fi ajutat de asistenții Balázs Buzás, Péter Kóbor și al patrulea oficial Balázs Berke.

În primul tur preliminar al Ligii Campionilor, ediția 2022/23, tiraspolenii au învins HŠK Zrinjski, Bosnia și Herțegovina cu scorul general 1-0: 0-0, în deplasare, și 1-0 (autogol Igor Savić în minutul 22), acasă.

Campioana Moldovei joacă pentru a 19-a oară în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. În 7 cazuri tiraspolenii au avansat în faza următoare a competiției, iar de 11 ori au fost eliminați din competiție.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media