Un bărbat din R. Moldova s-a înecat în piscina unui hotel din Turcia

11 august 2022, 11:03 Societate 986
Înec, imagine simbol.  Sursa: imagine simbol

Un bărbat din Republica Moldova s-a înecat în piscina unui hotel din Antalya, Turcia, unde era cazat. Acesta avea 53 de ani, iar astăzi urmează să fie petrecut pe ultimul drum.

Potrivit presei turce, bărbatul a dat semne de înec, la scurtă vreme după ce a intrat în piscină. Persoanele din jur au observat că acesta s-a scufundat și flutura puternic din mâini. Aceștia au sărit în ajutor pentru a-l scoate din apă.

La fața locului au fost solicitate serviciile de urgență și jandarmeria. Echipele medicale venite la fata locului l-au transportat cu ambulanța la un spital din regiune, după ce s-a făcut prima intervenție la fața locului.

Bărbatul însă nu a putut fi salvat în ciuda tuturor eforturilor medicilor.

Potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de o rudă apropiată bărbatului, acesta urmează astăzi să fie petrecut pe ultimul drum.Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media