Caz șocant de violență în familie, la Anenii Noi. Un bărbat și-ar fi omorât în bătaie mama pensionară

12 august 2022, 09:15 Societate 2235
Poliția, nu treceți.  Sursa: IGP

O femeie de 75 de ani a fost găsită moartă în dimineața de joi, 11 august, în locuința sa din satul Gura Bîcului din Anenii Noi. Potrivit poliției, femeia a fost bătută cu cruzime până a decedat, iar principalul suspect este fiul acesteia, un bărbat de 49 de ani care ar fi fost în stare de ebrietate la momentul comiterii crimei.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Strășeni, Mariana Didenco, a declarat că oamenii legii au fost alertați despre caz în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 5:00, de către o vecină a femeii.

La fața locului oamenii legii au stabilit preliminar că fiul acesteia, un bărbat de 49 ani, ar fi cel care a bătut-o până s-a stins din viață.

Acesta, fiind în stare de ebrietate alcoolică, s-a luat la ceartă cu mama sa și, din furie, ar fi bătut-o cu bestialitate cu pumnii și picioarele. În rezultatul traumelor primite, femeia a decedat la fața locului.

Bănuitul este reținut pe un termen de 72 ore.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pe faptul violenței în familie soldate cu decesul persoanei, în baza art. 201/1 Cod Penal, faptă pasibilă de privarea de libertate pe un termen de la 12 la 15 ani.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media