Sheriff Tiraspol joacă astăzi primul meci din preliminariile Champions League. Tiraspolenii vor întâlni formația HŠK Zrinjski Mostar

6 iulie 2022, 10:21 Sport 77
Sheriff Tiraspol.  Sursa: FMF

Sheriff Tiraspol începe astăzi o nouă aventură europeană. Campioana Moldovei va lupta în această seară, de la ora 21:00, pentru un loc în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor juca turul contra formației HŠK Zrinjski Mostar, Bosnia și Herțegovina pe stadionul HŠK Zrinjski din Mostar.

Clubul bosniac a anunțat luni că a vândut toate biletele pentru acest joc. Arena din Mostar are o capacitate de 9.000 de locuri.

Returul se va juca pe 12 iulie, ora 20:00, la stadionul Zimbru din Chișinău. Amintim că, Comitetul Executiv UEFA a decis, pe 24 iunie, că orașul Tiraspol nu poate găzdui meciurile din competițiile UEFA, până la noi dispoziții.

Sheriff, locul 58 în clasamentul UEFA, va evolua pentru a 24-a oară în cupele europene și va susține astăzi al 136-lea meci. Bilanț: 41 victorii, 39 egalități, 55 înfrângeri. Golaveraj 124-140.

Va fi al 85-lea meci al tiraspolenilor în Liga Campionilor! Sheriff a obținut 31 de victorii și 17 remize, iar în 36 de partide a fost învinsă

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media